Thai Specialty Chef _ Thailändische/n Spezialitätenkoch/-Köchin

  • Zürich
  • -

Responsibilities

Your tasks will mainly include the following activities:

  • Independent preparation of Thai specialties;
  • Impeccable handling of food, production and cooking utensils from Thailand;
  • Preparation of the Mise en Place for the evening service;
  • Strict adherence to hygiene regulations (hygiene concept according to HACCP) and observance of occupational safety standards;
  • Carrying out general cleaning duties in the kitchen.

The position is full-time and work location is in the city of Zurich.

Qualifications

  • Culinary degree or equivalent professional certification;
  • Proven extensive culinary sector work experience;
  • Specialist knowledge of Thai cuisine and expert skills in Thai cooking techniques;
  • Ability to organize and execute tasks independently;
  • Team player; flexible and reliable;
  • High awareness of quality and hygiene;
  • Self-motivated and creative personality;
  • Ability to maintain high quality of work and customer-orientation under pressure;
  • Good written and spoken English. Knowledge of German of advantage.

You possess

  • In-depth specialist knowledge of and a strong passion for the culinary arts;
  • Motivation and attention to detail;
  • Good individual and team communication skills;
  • An entrepreneurial approach to your work.

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Ihre Aufgaben

Zu Ihren Aufgaben gehören hauptsächlich die folgenden Tätigkeiten:

  • Selbstständige Zubereitung thailändischer Spezialitäten;
  • Einwandfreier Umgang mit Lebensmitteln, Produktions- und Kochutensilien aus Thailand;
  • Vorbereitung des Mise en Place für den Abendservice;
  • Strikte Einhaltung der Hygienevorschriften (Hygienekonzept nach HACCP) sowie Beachtung der Arbeitssicherheit;
  • Vornahme allgemeiner Reinigungsarbeiten in der Küche.

Der Arbeitsort ist Zürich und das Arbeitspensum beträgt 100%.

Ihr Anforderungsprofil

  • Abgeschlossene Ausbildung zum Koch / Köchin
  • Langjähriger praktischer Erfahrung in der entsprechenden Tätigkeit;
  • Fachwissen über die thailändische Spezialitätenküche sowie über die thailändischen Kochtechniken;
  • Selbständiges Arbeiten und exakte Arbeitsorganisation;
  • Teamfähig; flexibel und zuverlässig;
  • Hohes Qualitäts- und Hygienebewusstsein;
  • Motivierte und kreative Persönlichkeit;
  • Ruhige, präzise und gästeorientierte Arbeitsweise unter Zeit- und Arbeitsdruck;
  • Gute Englischkenntnisse in Wort und Schrift. Deutschkenntnisse von Vorteil.  

Sie bringen mit

  • Fundiertes Fachwissen und Leidenschaft für den Beruf als Koch/Köchin;
  • Motivation und den Blick zum Detail;
  • Gute Kommunikationsfähigkeiten im Küchenteam;
  • Unternehmerisches Denken und Handeln.